A TeamGuide Vezetői Akadémia havidíját bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a Stripe Inc. szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, hiszen egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni, bankkártyádról a havidíj automatikusan kerül havonta levonásra.

A tagságot egyébként bármikor lemondhatod akár a lemondási linkre kattintva, akár emailben, nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig profitálsz a tanácsainkból és az általunk nyújtott szolgáltatásokból.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Stripe által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban https://tgva.hu kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön
tranzakciónként hozzájárulása nélkül a TeamGuide Kft. által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz a TeamGuide Kft. nem fér hozzá.

A TeamGuide Kft. által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a TeamGuide Kft. felel, a TeamGuide Kft. fizetési szolgáltatójával (Stripe Inc.) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.