Megrendelés – éves előfizetés

TeamGuide Vezetői Akadémia ÉVES előfizetés megrendelés

Hozzáférés az Akadémiához 2+1 egyszerű lépésben:

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!

2. A “Megrendelem” gombra kattintást követően az oldal átirányít téged az OTP Simple Pay hivatalos, biztonságos fizetési oldalára, ahol leadhatod rendelésedet.

+1. Kész is vagy! Azonnal hozzáférsz a teljes tudástárhoz.

A tananyagok elérhetőségét, bejelentkezési adataidat és a Facebook csoport csatlakozáshoz szükséges tudnivalókat, valamint a vásárláshoz tartozó számlát azonnal megküldjük neked e-mailben.

Biztonságos weboldal kommunikáció

A weboldal SSL tanúsítvánnyal rendelkezik (ezt a böngésződ URL sorában lévő „https” jelöli). Az SSL felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. Az itt megadott bankkártya adataidat is ezen a titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Ez a technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd. Vagyis az bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha készpénzzel vásárolnál egy boltban.

OTP bank által biztosított​

A bankkártyás fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik. Bankkártya adataidat mi nem kapjuk meg, nem láthatjuk, így semmilyen formában nem is tároljuk azokat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért cserébe terheljük a kártyádat.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@teamguide.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.